Hotel Alexandrion Experience  slide_0
Experiente memorabile si amintiri minunate
Acolo unde confortul se întâlnește cu eleganța într-o experiență unica
Hotel Alexandrion Experience  slide_1
Experiente memorabile si amintiri minunate
Acolo unde confortul se întâlnește cu eleganța într-o experiență unica

Locatie

Foarte accesibil și în același timp departe de ordinar

Descoperiți alura hotelului Alexandrion Experience din Sinaia, România. Amplasat în peisajele pitorești, hotelul oferă un amestec perfect de liniște și lux. Cufundați-vă în frumusețea Munților Carpați în timp ce vă bucurați de acces ușor la atracțiile locale. O locatie incantatoare pentru un sejur de neuitat.

Modalitati de acces

Locatie

Cu masina

Accesul din București catre Sinaia cu mașina este simplu. Urmați autostrada A1, urmată de DN1, pentru aproximativ 2 ore de condus. Pentru călătorii din Timișoara, Cluj-Napoca sau Iași, drumurile, inclusiv autostrăzile și rutele naționale, se conectează eficient la Sinaia, oferind o călătorie fără probleme către acest oraș pitoresc din inima Munților Carpați.

Cu trenul

Ajungeți usor la Sinaia din București cu trenul, bucurându-vă de o călătorie pitorească de aproximativ 2 ore. Urcați-vă într-un tren direct de la București la Sinaia, apreciind călătoria confortabilă prin peisaje pitorești. Pentru cei care călătoresc din Timișoara, Cluj-Napoca sau Iași, conexiunile feroviare eficiente asigură o călătorie convenabilă și plăcută către fermecătorul oraș Sinaia, înconjurat de frumusețea Munților Carpați.

loading