Hotel Alexandrion Experience  slide_0

Termeni si conditii

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII CU ATENTIE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. ACESTA ESTE UN ACORD LEGAL OBLIGATORIU. PRIN ACCESAREA SI CONTINUAREA UTILIZAREA SITE-ULUI, SUNTETI DE ACORD CU FIECARE DINTRE ACESTI TERMENI SI CONDITII. VĂ RUGĂM SĂ NU UTILIZAȚI SITE-UL DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOTI TERMENII ȘI CONDIȚII.

1. PREZENTARE GENERALĂ
1.1 Prezentul document cuprinde Termeni și Condiții Generale de utilizare a site-ului https://www.alexandrianexperience.ro/ (denumit în continuare „Termeni și Condiții Generale”) stabilește condițiile în care fiecare persoană poate vizita sau accesa
https: //www.alexandrianexperience.ro/ (numit „Site-ul”), sau poate utiliza serviciile oferite prin intermediul site-ului.

1.2 https://www.alexandrionexperience.ro/ este site-ul oficial al Hotel New Montana Srl, persoană juridică română, cu sediul în orașul Sinaia, județul Prahova, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/804/2016, cod unic de înregistrare 28876885.

2. UTILIZAREA SITE-ULUI
2.1 Serviciile site-ului web sunt disponibile numai persoanelor fizice care pot încheia contracte obligatorii din punct de vedere juridic conform legislației în vigoare și, prin urmare, nu sunt disponibile minorilor. Prin utilizarea site-urilor, declarați că aveți vârsta legală suficientă pentru a utiliza site-ul web și pentru a crea obligații legale obligatorii pentru orice răspundere pe care o puteți suporta ca urmare a utilizării site-ului web. De asemenea, garantați că sunteți autorizat din punct de vedere legal să faceți rezervări de călătorie și achiziții fie pentru dvs., fie pentru o altă persoană pentru care sunteți autorizat să acționați.

2.2 Utilizatorilor Site-ului le este interzis în mod expres utilizarea atât a Site-ului, cât și a informațiilor furnizate prin intermediul acestuia, în scopul încărcării, descărcarii, publicării sau transmiterii oricăror informații al căror conținut este ilegal sau contrar bunelor moravuri și ordinii publice (de exemplu: este defăimător, ofensator, amenințător, abuziv, vulgar, obscen, afectează dreptul la intimitate al altor persoane, încurajează violența sau ura rasială, etnia sau are un caracter intimidant).

2.3 Conținutul Website-ului, indiferent de zona în care se află pe Website și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale, definite conform prezentului document ca fiind pur necomerciale, fără niciun fel direct sau indirect. intenția de a obține un profit sau un câștig. orice fel de astfel de utilizare alt scop decât cel personal poate fi realizat numai cu acordul scris, expres și prealabil al Hotel New Montana Srl.

2.4 Este interzisă închirierea sau licențiarea/sublicențiarea unui material de pe Site, în întregime sau parțial.

2.5 Nu aveți dreptul să utilizați acest site web în niciun fel care să cauzeze sau să provoace daune site-ului sau să afecteze disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului.

2.6 Nu puteți utiliza acest site web pentru a copia, stoca, găzdui, transmite, trimite, utiliza, publica sau distribui orice material constând din (sau folosește link-uri către) orice tip/spyware, viruși/viruși informatici, cal troian, vierme, logger de apăsare a tastei , rootkit sau echivalent și orice alt program de calculator care este în mod deliberat rău intenționat.

2.7 În plus, sunteți de acord că nu veți folosi Site-urile noastre în niciun scop care este ilegal, sau interzis de acești Termeni și Condiții.

2.8 Nu puteți utiliza site-ul nostru în nicio manieră amenințătoare, calomnioasă, defăimătoare, obscenă, inflamatorie, pornografică, discriminatorie sau în alt mod ofensator. Ne rezervăm dreptul de a revoca sau de a vă refuza accesul la site-ul nostru web, inclusiv, fără limitare, dacă încălcați oricare dintre prevederile acestor Termeni și condiții.

2.9 Sunteți de acord că veți face doar rezervări legitime cu bună-credință pentru a le utiliza numai de dvs. și de oaspeții dvs. invitați, și nu în alte scopuri, inclusiv, fără a se limita la, revânzarea, atribuirea sau postarea în mod nepermis pe site-uri web ale unor terțe părți sau efectuarea de speculații, false sau rezervări frauduloase sau orice rezervare în anticiparea cererii.

2.10 Ne rezervăm dreptul de a schimba și/sau modifica părți din acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare și, dacă nu se indică altfel, astfel de modificări vor intra în vigoare imediat după publicare; prin urmare, vă rugăm să verificați periodic acești Termeni și Condiții pentru modificări. Vom afișa data intrării în vigoare a acestor Termeni și condiții în partea de sus a acestei pagini.

3. LIMITAREA RĂSPUNDERII
3.1 Hotel New Montana Srl nu poate fi trasa la răspundere în niciun fel față de niciun Utilizator care utilizează Site-ul sau Conținutul acestuia, în afara limitelor prevederilor stabilite în Termenii și Condițiile Generale.

3.2 Accesul la Site de către Utilizator nu îi conferă acestuia niciun drept de a descărca sau modifica parțial și/sau integral Conținutul, de a reproduce parțial sau integral Conținutul, de a copia sau de a exploata orice Conținut în orice alt mod pentru transfera oricărei terțe părți orice Conținut asupra căruia a și/sau a avut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al Hotel New Montana Srl.

3.3 Site-ul poate conține link-uri conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automată la diverse site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea terților și sunt administrate de aceștia. Hotel New Montana Srl nu este responsabil pentru conținutul, calitatea sau natura altor site-uri care sunt accesate prin link-uri din Conținut, indiferent de natura acestor link-uri. Pentru acele site-uri, responsabilitatea revine în întregime proprietarilor lor.

3.4 Hotel New Montana Srl este exonerat de orice răspundere pentru utilizarea site-urilor și/sau a Conținutului transmis unui Utilizator, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mailului sau unui angajat al Hotelului. New Montana Srl, atunci când această utilizare a Conținutului poate sau produce daune de orice fel Utilizatorului și/sau oricărei terțe părți implicate în acest transfer al Conținutului.

3.5 Hotel New Montana Srl nu oferă nicio garanție directă sau indirectă, cum ar fi:

(i) Site-ul web va fi în conformitate cu cerințele Utilizatorului;
(ii) Site-ul web va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel.

3.6 Hotel New Montana Srl nu își asumă nicio obligație și nu garantează, implicit sau expres, conținutul de orice fel al Site-ului, sau pentru tot conținutul oferit Utilizatorului.

3.7 Hotel New Montana Srl va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe site-uri web și se va strădui să corecteze erorile și omisiunile cât mai curând posibil.

3.8 Hotel New Montana Srl nu își asumă nicio obligație și nu garantează, implicit sau expres, conținutul de orice fel al Site-ului, sau pentru tot conținutul oferit Utilizatorului. Hotel New Montana Srl va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe Site-uri și se va strădui să corecteze erorile și omisiunile cât mai curând posibil.

4. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIE
4.1 Acești Termeni și Condiții Generale se supun legii române. Eventualele litigii dintre Hotel New Montana Srl si Utilizatori vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

4.2 Dacă oricare dintre clauzele de mai sus este considerată nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Politica de rezervare
Pentru garantarea rezervării, este necesară plata integrală. Cardul de credit va fi debitat în momentul rezervării.
Rezervarea dumneavoastră este garantată până la sosire. În caz de neprezentare, plata nu este rambursabilă, iar camera nu va mai fi disponibilă după ora 02:00.

Orele de check-in/check-out
Ora de check-in începe la ora 15:00, iar ora de check-out este la ora 12:00. Check-in devreme și check-out târziu pot fi disponibile la cerere și în funcție de disponibilitate. Se pot aplica taxe suplimentare.

Politica de plată
Plata este necesară inainte de check-in. Acceptăm numerar, carduri de credit/debit și transferuri bancare. La check-in este necesar un act de identitate valabil emis de guvern. Este posibil să se efectueze o reținere de preautorizare pe cardul dvs. de credit/debit pentru eventuale incidente.
Politica de anulare:
Oaspetele va fi taxat cu prețul total al rezervării dacă anulează oricând.
Dacă oaspetele nu se prezintă, i se va percepe prețul total al rezervării.

Politica pentru fumat
Fumatul este strict interzis în toate zonele interioare ale hotelului. Oaspeților care încalcă această politică li se va percepe o taxă de curățenie. Sunt disponibile zone pentru fumat în aer liber.

Politica animalelor de companie
Animalele de companie nu sunt permise în hotel decât dacă sunt animale utilitare înregistrate. Se pot aplica taxe suplimentare pentru curățenie sau daune cauzate de animalele de companie.

Politica de daune
Oaspeții vor fi responsabili pentru orice daune cauzate proprietății hotelului în timpul șederii lor. Orice taxă pentru daune va fi debitata de pe cardul de credit al oaspetelui.

Politica privind obiectele pierdute și găsite
Hotelul nu este responsabil pentru obiectele pierdute sau furate. Vă rugăm să vă asigurați că vă păstrați obiectele de valoare în seiful din cameră sau la recepție.

Politica de parcare
Serviciile de parcare se plătesc individual la automatul de plată cu autoservire din parcare. Locurile de parcare sunt limitate și sunt disponibile pe principiul primul venit, primul servit. Nu sunt posibile rezervări de parcare.
Tarif parcare: 15 lei/ora (1-2 ore), 40 lei/24 ore (24 ore – parcare fara iesire). Fiecare ieșire se taxează în funcție de timpul petrecut în parcare.

Siguranță și securitate
Oaspeții sunt responsabili pentru propria lor siguranță și securitate în timpul șederii lor la hotel. Vă rugăm să fiți conștienți de împrejurimile dvs. și să raportați imediat personalului hotelului orice activitate suspectă.
Prin rezervarea la Alexandrion Experience, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de mai sus. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricărui oaspete care încalcă aceste politici. Vă mulțumim că ați ales Alexandrion Experience, sperăm să vă bucurați de șederea dumneavoastră.

loading