Hotel Alexandrion Experience  slide_0
Experiente memorabile, amintiri minunate
Nu doar cazare ci o experienta desavarsita
Hotel Alexandrion Experience  slide_1
Experiente memorabile, amintiri minunate
Nu doar cazare ci o experienta desavarsita
Hotel Alexandrion Experience  slide_2
Experiente memorabile, amintiri minunate
Nu doar cazare ci o experienta desavarsita

Povestea noastra

Nu doar cazare ci o experienta desavarsita

Cu un design modern si elegant, inspirat din istoricul si activitatea grupului Alexandrion, hotelul Alexandrion Experience este locatia perfecta pentru a crea experiente memorabile si amintiri frumoase. Atat cele 168 de camere si apartamente, cat si cele trei restaurante (italian, japonez si romanesc) ofera servicii si produse premium pentru ca oaspetii nostri sa poata avea parte de momente si satisfactii unice. Alexandrion Experience nu este doar un hotel, ci locul perfect pentru o experienta unica.

Restaurante

Explorează o aventură culinară la restaurantele noastre

De la mâncăruri italiene autentice până la delicii românești și preparate aromate din bucătăria japoneză, restaurantul nostru oferă un trio de experiențe gastronomice. Relaxați-vă cu stil la barul nostru din hol, unde vă așteaptă o selecție de băuturi atent pregătite. Bucurați-vă de amestecul de arome și relaxați-vă în inima orasului SINAIA.

Întâlniri și evenimente

Lăsați detaliile evenimentului dumneavoastră în mâinile noastre și promitem să vă depășim așteptările

Experminentati extraordinarul în spațiile de întâlniri și evenimente ale Alexandrion Experience. Imbogatiti-va întâlnirile cu locatii sofisticate, facilități de ultimă generație și servicii impecabile. Fie că este vorba de o întâlnire corporativă sau de o sărbătoare specială, spațiile noastre adaptabile răspund tuturor nevoilor dumneavoastră. Cufundați-vă într-o atmosferă de rafinament, în care execuția perfectă se întâlnește cu ospitalitatea de neegalat. Faceți evenimentele dvs. Cu adevărat de neuitat cu nota distinctivă a Alexandrion Experience.

Descopera-ne in imagini

Deoarece o imagine face cat o mie de cuvinte

Descopera locatia noastra

Nu doar cazare ci o experienta desavarsita

Camere și apartamente complet renovate, confortabile, cu design modern, cu sau fără balcon și vedere la munte sau la oraș. Unitățile de cazare pot găzdui pana la patru oaspeti (capacitatea maxima in apartamente pentru doi adulti si doi copii). Paturile confortabile și facilitățile moderne oferă toată relaxarea necesară pentru un sejur de neuitat.

loading